Unsori si Vaselina OKS
OKS 402 - Unsoare universala de inalta performanta pentru rulmenti
 • OKS 402 - Unsoare universala de inalta performanta pentru rulmenti

  Vaselina universala de inalta performanta pentru rulmenti.

   

  Domenii de utilizare:
  Lubrifierea lagarelor de alunecare si articulatii, arborilor canelati, splinturi, tije filetate si suprafetelor de alunecare de toate tipurile la solicitari normale si la viteze de alunecare normale pentru gresare.

  Avantaje:
  Se preteaza foarte bine pentru zone care urmeaza a fi lubrifiate, normal solicitate. Eficacitate inalta prin combinatia optima a componentelor. Cerintele DIN 51 825 in ceea ce priveste un lubrifiant K2K sunt pe departe depasite. Economisire prin costurile de intretinere si lubrifiere. Reducerea timpilor de intrerupere si de punere in functiune in urma reducerii uzurii. Sustine etansarea lagarelor si protectia impotriva coroziunii.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim se va curata zona de lubrifiere d.e. cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Inaintea primei umpleri va fi indepartat stratul protector impotriva coroziunii. Lagarele vor fi astfel umplute , incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant. Poate fi amestecat numai cu lubrifianti adecvati.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 402 - Unsoare universala de inalta performanta pentru rulmenti

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×