Termeni si conditii

Site-ul www.oks-romania.ro este proprietatea S.C. SIGMA DISTRIBUTIE S.R.L., denumita in continuare Sigma Distributie si este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Sigma Distributie garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.oks-romania.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Sigma Distributie fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.oks-romania.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Sigma Distributie sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Acest site este administrat de Sigma Distributie S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Sigma Distributie. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul Sigma Distributie a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de utilizare a site-ului

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. Sigma Distributie nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina Sigma Distributie.

Menu

Contact rapid

banner-campanie-sigma ×