Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 8600 / 8601* - Ulei universal biologic - degripant
 • OKS 8600 / 8601* - Ulei universal biologic - degripant

  Lubrifiant universal biodegradabil.

  Domenii de utilizare:
  Ulei universal pentru ateliere. Biodegradabil, cu capacitate extrem de buna de fluaj. Ajuta la desfacerea pieselor blocate cum ar fi suruburi, bolturi, zale ale lanturilor, articulatilor, arcurilor, balamale si broaste si lubrifiaza in acelasi timp. Indeparteaza umezeala de pe suprafetele metalice si de pe instalatiile electrice. Protejeaza sigur impotriva coroziunii. Curata suprafetele metalice si previne depunerea impuritatilor.

  Avantaje:
  Eficienta inalta prin capacitatea extrem de buna de penetrare si de dizolvare. Face posibila demontarea usoara protejand piesele foarte bine. Utilizare multilaterala in intreg domeniu de intretinere. Eficienta x7 intr-un produs: dizolva rugina, indeparteaza umezeala, indeparteaza straturile care impiedica contactul, lubrifiaza zone de frecare, intretine metalul, opreste coroziunea. Este biodegradabil.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim zona corespunzatoare se va curata de impuritati mai intai mecanic. Apoi se aplica solutie din abundenta. Se va lasa sa actioneze conform adancimii de penetrare necesara. Daca este necesar se va repeta procedeul de maii multe ori. Loviturile usoare pe zonele respective vor usura procesul de dezasamblare. Se va lubrifia cu o cantitate suficienta. Se vor indeparta eventualele surplusuri. Se va amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

  *Aerosol

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 8600 / 8601* - Ulei universal biologic - degripant

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid