Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 600 / 601* - Ulei multifunctional
 • OKS 600 / 601* - Ulei multifunctional

  Ulei universal.

   

  Domenii de utilizare:
  Curatarea, lubrifierea, intretinerea si demontarea pieselor blocate sau ruginite cum ar fi suruburile, bolturi, zale, articulatii, manete, resorturi, ventile, balamale, broaste in fabrici, service-uri, auto, hobby. Piesele demontate vor fi protejate temporar impotriva coroziunii, se realizeaza din nou mobilitatea si nu mai scartaie.

  Avantaje:
  Eficienta mare prin capacitatea extrema de penetrare si de diluare. Demontare usoara prin protectia pe cat posibil de mare a pieselor. Utilizare multilaterala in domeniul intretinerii. Eficienta x 6 in acest produs: degripare, indepartarea umezelii, realizarea contactului, lubrifierea suprafetelor de frecare, ingrijirea metalului, oprirea coroziunii.

  Utilizare:
  Pentru o eficienta optima se va curata zona corespunzatoare mai intai mecanic. Se va aplica cantitate suficienta de ulei cu ajutorul unei pensule, unui gresor cu picurare, cani de ulei sau prin imersare. Se va lasa sa actioneze conform adancimii necesare de patrundere. Daca este necesar, se va putea repeta operatiunea. Se va aplica o cantitate sufient de mare. A se amesteca numai cu lubrifianti adecvat.

  *Aerosol

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 600 / 601* - Ulei multifunctional

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid