Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 570 / 571* - Lac acoperire cu PTFE
 • OKS 570 / 571* - Lac acoperire cu PTFE

  Lac glisare/acoperire cu PTFE.

  Domenii de utilizare:
  Lubrifiere uscata a diferitelor materiale care gliseaza unul fata de celalalt respectiv se freaca unul de celalalt cum ar fi metalele, lemnul, ceramica, cauciucul ca si materiale plastice ce pot fi lacuite. Pentru utilaje de ambalare, suprafete de alunecare in industria materialelor plastice si textila, role mobile si jgheaburi in domenii ale transportului, samd. Acoperire antiaderenta a garniturilor sau a suprafetelor de etansare de toate tipurile pentru prevenirea lipirii, pentru inlaturarea scartaiturilor a materialelor moi si tari (d.e. cauciuc pe sticla), pentru impregnarea hidrofuga a materialelor absorbante sau ca pelicula de separare la utilizari ale rasinei pentru turnat.

  Avantaje:
  Eficacitate inalta datorita aderentei bune pe baze pregatite. Se preteaza foarte bine la lubrifierea pentru functionarea usoara diferitelor imperecheri de material. Acoperiri de glisare incolore si fara miros cu proprietati antiaderente.

  Utilizare:
  Pentru aderenta buna se vor curata suprafetele, mai bine mai intai mecanic si ulterior cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Un tratament prealabil chimic sau mecanic poate prelungi durarta de viata a lacului de glisare. Doza se va agita bine inainte de utilizare. Se va aplica de la o distanta de cca 20-30 cm uniform de subtire pe suprafata pregatita. Se vor evita surplusurile locale. Conditii de uscare si intarire conform urmatoarelor date tehnice.

  *Aerosol

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 570 / 571* - Lac acoperire cu PTFE

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid

banner-campanie-sigma ×