Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 491 - Unsoare spray uscat pentru transmisii deschise
 • OKS 491 - Unsoare spray uscat pentru transmisii deschise

  Spray pentru roti dintate .

  Domenii de utilizare:
  Lubrifierea angrenajelor dintate deschise, care sunt supuse uzurii din cauza coroziunii si a imbacsirilor persistente d.e utilaje de constructii, prese cu surub, concasoare, mori, trolii, utilaje de colectare si evacuare a gunoiului, clest de ridicat navali sau constructii hidrotehnice. Cabluri expuse intemperiilor cum ar fi d.e.: macarale, ascensoare si funiculare, echipamente navale si Offshore pentru lubrifieri etansante diverse si a lanturilor si cailor cu tractiune cu lant grosolane.

  Avantaje:
  Eficienta inalta prin capacitatea extraordinara de umezire si de lubrifiere. Reducerea frecarii si a uzurii si astfel reducerea timpilor necesari de punere in functiune. Economic prin consum redus datorita stratului subtire de aplicare si timp de aplicare redus datorita formei avantajoase ale spray-ului. In faza lichida OKS 491 umezeste suprafetele de alunecare si patrunde si in locasuri inguste. Dupa evaporarea solventilor ramane o pelicula elastica-uscata cu o capacitate inalta de aderenta. OKS 491 este rezistent la apa si are proprietati bune de protectie impotriva coroziunii. Pelicula uscata impiedica aderarea prafului si a impuritatilor.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim zona nesolicitata care urmeaza a fi lubrifiata - va fi curatata cu grija d.e. cu OKS 2610 / OKS 2611 curatitor universal. Spray-ul trebuie agitat foarte bine inainte de utilizare. Se va aplica un strat uniform de subtire de la o distanta de cca 20-30 cm pe suprafata pregatita. Trebuie lasat sa se evapore solventul. A se respecta indicatiile producatorului de angrenaje si utilaje. A se stabili perioada de relubrifiere si cantitatea de lubrifiant utilizat conform conditiilor de utilizare. A se amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 491 - Unsoare spray uscat pentru transmisii deschise

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid

banner-campanie-sigma ×