Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 450 - Lubrifiant aderent pentru lanturi.
 • OKS 450 - Lubrifiant aderent pentru lanturi.

  Lubrifiant aderent pentru lanturi.

   

  Domenii de utilizare:
  Lanturi de angrenare si de transport de toate tipurile la functionare deschisa sau semideschisa fara instalatie de lubrefiere ulterioara. Lubrefiere interioara si exterioara pe termen lung a lanturilor cum ar fi lanturile motocicletelor, bicicletelor sau a motostivuitoarelor ca si lanturile articulate simple sau in mai multe randuri fara instalatii de lubrefiere ulterioara. Diverse de tipuri de transmisii prin cablu si cabluri de tragere sub sarcini foarte mari cum ar fi d.e cabluri portante, cabluri de extractie, cabluri de tractiune sau cabluri de ancorare la dispozitive de ridicat , ascensoare sau cale ferata montana. Lubrefierea angrenajelor, sisteme de tractiune la sol, prin arc, flexibile. Angrenaje cu roti dintate, ghidaje, mecanisme de inchidere, balamale, sau suprafete de alunecare.

  Avantaje:
  Eficienta mare prin capacitatea extraordinara de fluaj si de penetrare in locasuri. Pentru marire performantei contine active Mo2. Protectie impotriva uzurii foarte buna. Stabilitate foarte buna la influenta apei reci si calde ca si la solutie de sare (sare de raspandire, apa marii), protectie anticoroziva foarte buna.

  Utilizare:
  Pentru a obtine un efect bun la curatarea suprafetelor, este recomandat sa se curete mai intai mecanic, dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Sa se aplice o cantitate suficienta cu pensula, sau cu ajutorul unui gresor cu picurare, imersare sau cu ajutorul unor instalatii automate de gresare, pe zonele care urmeaza a fi unse. Surplusul se va lasa sa se scurga si inaintea darii in functiune, se va lasa sa actioneze. Sa se respecte indicatiile constructorului utilajului. Sa se stabileasca - conform conditiilor de utilizare - perioda dupa care se va efectua o noua ungere si cantitatea de substanta; sa se evite surplusurile. Sa se amestece numai cu lubrifianti potriviti.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 450 - Lubrifiant aderent pentru lanturi.

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid