Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 400 - Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2
 • OKS 400 - Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2

  Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2.

   

  Domenii de utilizare:
  Lubrifierea lagarelor de alunecare, de rostogolire si articulatiilor cu nuca, arborilor canelati, axelor, tijelor filetate si suprafetelor de alunecare de toate tipurile supuse la eforturi mari si/sau la socuri.

  Avantaje:
  Se preteaza foarte bine la piese supuse unor eforturi foarte mari. Eficacitate inalta prin efect dublu in combinatie optima. Economic prin prelungirea intervalelor de lubrifiere si astfel posibila economisire a costurilor de lubrifiere si intretinere prin reducerea timpilor de intrerupere si punere in functiune in urma uzurii.

  Utilizare:
  Pentru efect optim se va curata cu grija zona care urmeaza a fi lubrifiata, cu ajutorul curatitorului universal OKS 2610 / 2611. Inaintea umplerii cu unsoare, trebuie indepartata substanta de protectie impotriva coroziunii. Lagarul va fi astfel umplut, incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant. Poate fi amestecat numai cu lubrifianti adecvati.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 400 - Vaselina universala de inalta performanta cu MOS2

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid