Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 2541 - Lac pentru oteluri superioare - spray
 • OKS 2541 - Lac pentru oteluri superioare - spray

  Domenii de utilizare:


  Acoperire cu strat de protectie impotriva coroziunii a conductelor in intregul domeniu al dotarii tehnice clima si aerisire. In constructia fasadelor, constructiilor metalice d.e. balustrade, parti ale podurilor sau stalpi.

  Avantaje:
  Eficienta mare prin proprietatile foarte bune de aderenta si rezistenta mare la lovituri si zgarieturi a peliculei intarite. Se preteaza foarte bine ca si protectie anticoroziva decorativa a tuturor suprafetelor metalice. Economic prin consum redus si ventil autocuratitor (nu este necesara pulverizare peste cap si astfel nu se pierde solvent si gaz chiar si la utilizare deasa)

  Utilizare:
  Pentru un efect optim se vor curata suprafetele, mai bine intai mecanic si in continuare cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul se va agita inainte de aplicare. Se va pulveriza de la o distanta de circa 20-30 cm un strat uniform de subtire pe suprafata pregatita(miscari in cruce sau circulare). A se evita surplusurile locale. A se respecta timpii de uscare conform datelor tehnice de mai jos. Pentru obtinerea unor straturi mai groase se va repeta procedeul. A nu se lucra sub + 10 grd C si peste 80% umiditatea relativa a aerului.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2541 - Lac pentru oteluri superioare - spray

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid