Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 2531 - Spray ALU-METALIC
 • OKS 2531 - Spray ALU-METALIC

  Domenii de utilizare:


  Acoperiri exterioare ale coturilor gazelor de ardere si de absorbtie, tevilor de esapament, amortizoarelor de zgomot la autovehicule, conductelor si canalelor in tot domeniul tehnicii climei si a aerisirii, instalatiilor de ardere, instalatiilor de cazane, instalatiilor de incalzire, constructiilor de rezervoare, instalatii chimice si aparate, constructiilor din Al si fasade, caroserii din metale usoare ale autovehiculelor de transport marfuri.Repararea jentilor din aluminiu deteriorate mecanic (de piatra sparta) sau chimic (sare de combatere a poleiului. Ecranarea unor materiale nemetalice cum ar fi d.e. carton, lemn, sticla sau materiale plastice etc.

  Avantaje:
  Inalta eficienta prin formula cu aport mare de aluminiu foarte pur . Se preteaza foarte bine la protectia anticoroziva decorativa. Asigura un strat universal protector si decorativ tuturor materialelor. Economicos prin consumul redus si prin ventil autocuratitor (nu este necesara intoarcerea spray-ului peste cap, astfel nu exista pierderi nici de solvent si nici de gaz).

  Utilizare:
  Pentru o eficienta optima trebuie curatate suprafetele; cel mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610 / OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate (curate) si uscate. Spray-ul se va agita bine inainte de utilizare. De la o distanta de cca 20-30 cm se va aplica in strat subtire pe suprafata pregatita (miscari incrucisate sau circulare). A se evita surplusurile locale. Timpii de uscare conform fisei tehnice alaturate. Pentru obtinerea unor straturi mai groase, se va evita procedeul. A nu se lucra sub +10°C si peste 80% umiditate relativa a aerului.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2531 - Spray ALU-METALIC

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid