Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 2521 - Solutie de lustruire cu zinc
 • OKS 2521 - Solutie de lustruire cu zinc

  Domenii de utilizare:


  Reparatii prin sudura, gaurire sau taiere a zincarilor intrerupte sau deteriorate (zincari la cald, zincari galvanice sau zincari prin pulverizari cu flacara, fara lacuiri ulterioare. Poate fi utilizat ca aplicare in doua straturi pentru protectie anticoroziva rezistenta la intemperii.

  Avantaje:
  Eficienta mare prin aportul inalt de particule de zinc si aluminiu. Se preteza la protectia anticoroziva cu zinc. Combina protectia cu zinc cu stralucirea decorativa a aluminiului. Poate fi bine sudat. Economicos, datorita consumului mic prin ventil de pulverizare autocuratator (nu este necesara intoarcerea spray-ului peste cap, astfel nu exista pierderi nici de solvent si nici de gaz).

  Utilizare:
  Pentru o eficienta mare se vor curata suprafetele, mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul se va agita bine inainte de utilizare. Se va aplica un strat subtire si uniform de la o distanta de 20-30 cm pe suprafata pregatita (miscari incrucisate sau circulare). A se evita surplusurile locale. Timpii de uscare conform tabelului de mai jos. Pentru obtinerea unor straturi mai groase, sa se repete procedeul. A nu se lucra sub +10°C si nu peste 80% umiditate relativa.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2521 - Solutie de lustruire cu zinc

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid