Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 2300 / 2301* - Fluid protectie forme
 • OKS 2300 / 2301* - Fluid protectie forme

  *aerosol

  Domenii de utilizare:


  Conservarea suprafetelor metalice decapate de toate tipurile,care urmeaza a fi depozitate un timp mai lung si care sunt supuse influentelor conditiilor atmosferice (atmosfera industriala, tropice, mare). Piesele protejate isi mentin infatisarea decorativa, pentru ca nu apare decolorarea suprafetei. O protectie ideala pentru depozitater si interventie a pieselor de schimb cu posibilitate directa de montare. Pot fi sudate fara a fi necesara o degresare prealabila. Inainte de vopsire se poate inlatura usor. (d.e cu OKS 2610/2611 curatitor universal).

  Avantaje:
  Eficacitate inalta prin proprietati bune de formare a peliculei cu capacitate hidrofuga de durata. Se preteaza foarte bine la realizarea unor pelicule protectoare verzui, uscate usor manevrabile. Protectie foarte buna impotriva coroziunii si oxidarii cu efect de lubrifiere. Nu necesita inlaturare inaintea punerii in functiune, este compatibil cu toti lubrifiantii. Rezistent la apa si la influentele atmosferice. Poate fi utilizat in toate zonele climaterice.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim se vor curata suprafetele, cel mai bine mai intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/2611, curatito universal. Suprafetele trebuie sa fie decapate si uscate. Inainte de aplica trebuie amestecat bine. Se va aplica un strat uniform de subtire pe suprafata pregatita .Se vor evita surplusurile locale. Timpi de uscare conform datelor tehnice urmatoare.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2300 / 2301* - Fluid protectie forme

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid