Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 2100 - Pelicula de protectie pentru metale
 • OKS 2100 - Pelicula de protectie pentru metale

  Domenii de utilizare:


  Conservarea suprafetelor metalice decapate de toate tipurile, care urmeaza a fi depozitate un timp mai lung si care sunt supuse influentelor conditiilor atmosferice (atmosfera industriala, tropice, mare). Piesele protejate isi mentin infatisarea buna, pentru ca nu apare decolorarea suprafetei. O protectie ideala pentru depozitare si interventie a pieselor de schimb cu posibilitatea directa de montare.Pot fi sudate fara a fi necesara o degresare prealabila. Inainte de vopsire se poate inlatura usor (d.e. cu OKS 2610/2611 curatitor universal).

  Avantaje:
  Eficacitate inalta prin proprietati bune de formare a peliculei cu capacitate hidrofuga de durata. Se preteaza foarte bine la realizarea unor pelicule protectoare verzui, uscate usor manevrabile. Protectie foarte buna impotriva coroziunii si oxidarii cu efect de lubrifiere. Nu necesita inlaturare inaintea punerii in functiune, este compatibil cu toti lubrifiantii. Rezistent la apa si la influentele atmosferice. Poate fi utilizat in toate zonele climaterice

  Utilizare:
  Pentru un efect optim se vor curata suprafetele, cel mai bine mai intai mecanic cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Suprafetele trebuie sa fie decapate si uscate.Inainte de utilizare , amestecati bine. Aplicarea se efectueaza prin imersaream sau stropirea, dar ocazional si prin ungere, aplicand un strat uniform de subtire pe suprafata pregatita. Se vor evita surplusurile locale. Timpii de uscare conform datelor tehnice din tabel.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2100 - Pelicula de protectie pentru metale

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid