Lubrifianti OKS pentru intretinere si montaj
OKS 1361 - Solutie siliconica de separare
 • OKS 1361 - Solutie siliconica de separare

  Solutie siliconica de separare.

  Domenii de utilizare:
  Solutie de separare la procese de turnare, de turnare sub presiune, guri de aer si de extrudare ale materialelor plastice si elastomerelor. Impotriva lipirii d.e. a surplusurilor de materiale adezive si de etansare sau umiditate. Solutie de alunecare impotriva zgomotelor produse de frecare ale materialelor plastice, elastomerelor si metalelor intre ele. Pentru fixarea usoara a profilurilor din materiale plastice si profilelor de cauciuc d.e. in constructia usilor si a ferestrelor. Pentru lubrifierea muchiilor aschietoare la utilajele de prelucrare hartie, carton, textile.

  Avantaje:
  Eficienta inalta prin umezirea buna a suprafetei si formarea unei pelicule separatoare cu proprietati antistatice. Utilizarea multilaterala pentru lubrifiere, protectie, intretinere si impregnare permanenta in domeniul larg de temperaturi. Consum minim datorita realizarii unor pelicule extrem de subtiri. Rezistent la apa si la intemperii. Inregistrat de catre NSF la categoria H1 pentru utilizarea in dotarea tehnica din industria alimentara.

  Utilizare:
  Pentru eficienta optima, se vor curata suprafetele, mai bine intai mecanic si in continuare cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Se aplica uniform de subtire un jet de la distanta de cca 20-30 cm. A se evita surplusurile. A se amesteca doar cu lubrifianti adecvati. Materiale plastice bazate pe silicon cum ar fi d.e. cauciuc siliconic, pot fi atacate de uleiul siliconic. In zone de glisare (alunecare) sub oxigen pur nu este permisa utilizarea siliconului.

   

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 1361 - Solutie siliconica de separare

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid

banner-campanie-sigma ×