Lubrifianti OKS pentru industria alimentara
OKS 536 - Lac acoperire pe baza de apa cu grafit si uscare la aer
 • OKS 536 - Lac acoperire pe baza de apa cu grafit si uscare la aer

  Lac cu grafit special pentru tehnologia alimentara cu norma NSF H2.

  Lubrifierea uscată pentru aplicații în care alte tipuri de unsori (murdare, uleioase sau care pun în pericol sănătatea) sau pulberi au fost utilizate până acum.

  Asigura lubrifierea lanturilor  cu încărcătură foarte mare,  în intervale de temperatură în care nu este posibilă lubrifierea cu ulei sau unsori, cum ar fi de exemplu în cuptoare de recoacere, cuptoare de copt, cuptoare pentru fabricarea tuburilor din aluminiu sau în cuptoare de vopsire

  Utilizare:

  Pentru efect optim se va curata cu grija zona care urmeaza a fi lubrifiata, cu ajutorul curatitorului universal OKS 2610 / 2611. Inaintea umplerii cu unsoare, trebuie indepartata substanta de protectie impotriva coroziunii. Lagarul va fi astfel umplut, incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

   

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 536 - Lac acoperire pe baza de apa cu grafit si uscare la aer

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×