Lubrifianti OKS pentru industria alimentara
OKS 480 / 481* - Unsoare rezistenta la apa pentru industria alimentara
 • OKS 480 / 481* - Unsoare rezistenta la apa pentru industria alimentara

  Unsoare sintetica pe baza de sufonat de calciu rezistenta la apa destinata tehnologiei alimentare cu norma NSF H1.

  Domenii de utilizare:

  Lubrifierea rulmentului și a rulmentului de fricțiune, chiar și la temperaturi ridicate.Lubrifierea lagărelor cu contact cu agenții de curatare si dezinfectare.

  Pentru unitățile mecanice cum ar fi pârghiile, articulațiile și balamalele si alte piese aflate sub efect puternic de apă.

  Utilizare:

  Pentru efect optim se va curata cu grija zona care urmeaza a fi lubrifiata, cu ajutorul curatitorului universal OKS 2610 / 2611. Inaintea umplerii cu unsoare, trebuie indepartata substanta de protectie impotriva coroziunii. Lagarul va fi astfel umplut, incat toate suprafetele functionale sa primeasca unsoare. Lagarele normale vor fi umplute pana la 1/3 a spatiului liber. Lagarele cu functionare lenta (valoarea DN < 50.000) si carcasale lor vor fi total umplute. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Relubrifierea se va executa cu ajutorul unei prese de ulei cu niplu de ungere sau cu sisteme automate de lubrifiere. Termenul de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere se va stabili conform conditiilor de functionare. Daca eliminarea unsorii vechi nu este posibila, se va delimita cantitatea de unsoare, pentru a evita o supralubrifiere a lagarului. La intervale de relubrifiere mai lungi trebuie vizat un schimb complet de lubrifiant.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  *aerosol

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 480 / 481* - Unsoare rezistenta la apa pentru industria alimentara

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
Menu

Contact rapid

banner-campanie-sigma ×