Lubrifianti OKS pentru industria alimentara
OKS 4220 - Unsoare pentru temperaturi foarte inalte
 • OKS 4220 - Unsoare pentru temperaturi foarte inalte

  Vaselina pentru lagare, rezistenta la temperaturi maxime.

  Domenii de utilizare:
  Ungere cu unsoare consistenta a lagarelor de alunecare si a lagarelor de rostogolire in domenii de temperaturi maxime la care limitele altor lubrifianti sunt depasite, d.e. vagoneti de la cuptoarele tunel, cuptoarele de copt, cuptoarele de uscat (lacuri) si cuptoarele de uscare, agregate cu gaz fierbinte, recipienti de reactie, instalatii de cazane, role de transport, role de conducere in cuptoare cu trecere continua.

  Avantaje:
  Inregistrat de catre NSF la categoria H1 sub numarul 124380 pentru utilizarea in dotarea tehnica a industriei alimentare pentru temperaturi peste +280 grd.C. Rezistenta total la apa si abur si la solventi d.e impotriva benzinei, benzenului, acetonei, tricloretilena, rezistenta impotriva acizilor anorganici d.e. acidului sulfuric, acidului clorhidric, acidului azotic ca si acidului gras, alcooli, halogeni. Solubil numai in FCKW. Se preteaza foarte bine la lubrifiere pe termen lung a pozitiilor solicitatela temperaturi foarte inalte.Utilizarea multilaterala la limite de temperatura superioare altor lubrifianti. Economisirea costurilor de intretinere si lubrifiere prin posibila ungere pe toata durata de viata.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim, zona care urmeaza a fi lubrifiata se va curata neaparat d.e. cu OKS 2610/2611 curatitor universal. In continuare se va sufla cu aer uscat comprimat. Inaintea lubrifierii se va indeparta substanta de protectie anticoroziva.Lagarul va fi astfel umplut incat toate suprafetele functionale sa contina in mod cert unsoare. Lagarele care functioneaza cu o viteza mica se vor umple total, iar lagarele care functioneaza cu viteza mare (valoarea DN > 100.000) se vor umple numai pana cca 2/3 din din spatiul liber al lagarului. A se respecta indicatiile producatorului de lagare si de utilaje. O lubrifiere ulterioara la temperaturi sub 200 grd C nu este necesara, la temperaturi peste 250 grd C se va lubrifia cu OKS 3220. Se va stabili durata de relubrifiere si cantitatea de relubrifiere corespunzator conditiilor existente de utilizare. Daca nu este posibila evacuarea unsorii vechi, trebuie limitata cantitatea de unsoare sau OKS 3220, pentru a evita o ungere peste nivel a lagarului. A se amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 4220 - Unsoare pentru temperaturi foarte inalte

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×