Lubrifianti OKS pentru industria alimentara
OKS 370- Ulei universal pentru Industria alimentara
 • OKS 370- Ulei universal pentru Industria alimentara

  Ulei universal (si pentru industria alimentara).

  Domenii de utilizare:
  Lubrifierea garniturilor supapelor, mansetelor, inelelor O, angrenajelor, tijelor de piston si ghidajelor cursoarelor, lanturilor balamalelor sarniera si lanturilor cu role si mecanismelor intregii industrii alimentare, de producere a berii si a bauturilor, a lamelor taietoare in industria de hartie si cartonaje ca si ace si platine ale masinilor de tricotat samd. Si la influenta apei. Indepartare depunerilor de ulei si grasimi prin proprietatea excelenta de penetrare. Protejeaza impotriva umezelii.

  Avantaje:
  Se preteza foarte bine ca lubrifiant universal si substanta de separare pentru industria alimentara. Eficacitate inalta prin proprietati bune de penetrare si de indepartare a apei. Utilizare multipla pentru ca este incolor si d.p.d.v. fiziologic inofensiv. Are abilitare pentru industria alimentara si industria bauturilor ca lubrifiant si substanta de separare. Corespunde directivelor DAB 10. Inregistrat de catre NSF la categoria H1 sub nr. 124384.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim trebuie curatate suprafetele cel mai bine mai intai mecanic si ulterior cu OKS 2610/2611 curatitor universal. Se va aplica o cantitate suficienta pe zona ce urmeaza afi lubrifiata. Se vor evita pe cat posibil surplusurile. A se respecta indicatiile producatorului de utilaj. Termenul si cantitatea de relubrifiere vor fi stabilite conform conditiilor de utilizare. Se va amesteca numai cu lubrifianti adecvati.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 370- Ulei universal pentru Industria alimentara

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×