Consumabile OKS pentru service auto-moto
OKS 2511 - Lac Protectie cu Zinc
 • OKS 2511 - Lac Protectie cu Zinc

  Lac protectie cu Zinc.

  Domenii de utilizare:


  Repararea pieselor zincate (zincate la cald, zincate galvanic sau zincate prin pulverizare cu flacara) deteriorate prin sudura, gaurire sau taiere. Grunduire metalelor feroase inaintea lacuirilor ulterioare (aplicarea unui strat de grund din pulbere de zinc) in locul unei zincari care nu poate fi efectuata d.e. la reparatii ale autovehiculelor si navelor, in cazul constructiilor metalice inalte, joase si in constructia podurilor, in cazul constructiilor de cisterne, conductelor aeriene, la gratare , stalpi de gard si semafoare, instalatii de evacuare, jgheaburi etc.

  Avantaje:
  Eficienta inalta prin protectie anticoroziva catodica, activa. Se preteaza foarte bine la structura primului strat la sisteme de vopsire pe termen lung. Utilizare in multe domenii ca protectie anticoroziva temporara sau permanenta la piese care sunt solicitate termic si care sunt supuse coroziunii. Este economic prin consumul redus si ventil de pulverizare autocuratitor (nu este necesara intoarcerea spray-ului peste cap, astfel nu exista pierderi nici de solvent si nici de gaz). Suplimenteaza zincarile si realizeaza o baza de aderare cu o microrugozitate pentru lacuiri ulterioare. Se preteaza si la sudura prin puncte.

  Utilizare:
  Pentru o eficienta optima se vor curata suprafetele, cel mai bine intai mecanic si dupa aceea cu OKS 2610/OKS 2611 curatitor universal. Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie decapate si uscate. Spray-ul trebuie bine scuturat inaintea utilizarii. De la distanta de cca 20-30 cm se va aplica un strat subtire pe suprafata pregatita (miscari incrucisate sau circulare). A se evita surplusul local. Timpii de uscare conform datelor tehnice. Pentru straturi mai groase se va repeta procedeul. A nu se prelucra sub +10 grade C si peste 80% umiditate relativa a aerului.

  Aerosol.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 2511 - Lac Protectie cu Zinc

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×