Lubrifianti OKS pentru industria alimentara
OKS 1110 - Unsoare siliconica universala
 • OKS 1110 - Unsoare siliconica universala

  Unsoare siliconica universala cu norma alimentara NSF H1.


  Domenii de utilizare:
  Substanta de etansare si alunecare la ventile de apa rece si fierbinte in domeniul sanitar si de incalzire, la instalatii de incalzire la autovehicule sau circuite de racire, garnituri finisate la robinete de sticla si exsicatori. Pentru lubrifierea inelelor O si a garniturilor de cauciuc la montaj si in functionare ca si a pieselor din materiale plastice de toate tipurile.

  Avantaje:
  Eficienta inalta prin aderenta foarte buna la toate materialele. Comportament neutru fata de materiale plastice si elastomere. Proprietati constante fara uscare, intarire sau exsudare. Stabil fata de apa rece si apa fierbinte ca si fata de acetona, etanol, glicol etilic, glicerina si metanol. In sensul �31, alin.1 a legii alimentelor si a obiectelor de uz casnic nu este nociv din punct de vedere toxicologic. Este inregistrat de catre NSF la categoria H1 sub numarul 124381. Abilitare a LGA Nuernberg pentru utilizarea in dotarea tehnica din industria alimentara. Verificarea influentarii proprietatilor calitatii gustului si mirosului de catre Institutulde stat pentru verificare si cercetare a tehnicii de producere a berii a Universitatii tehnice Muenchen in Weihenstephan. Abilitare de la Krones AG pentru lubrifierea distribuitorilor rotativi la instalatii de umplere. Verificat de catre TZW � Centrul de tehnologie a apei conform recomandarilor KTW a Oficiului federal al sanatatii, pentru utilizarea in domeniul garnituri D2. Verificat de catre DVGW (Gaz) conform DIN EN 337.

  Utilizare:
  Pentru un efect optim, zona care urmeaza a fi lubrifiata, se va curata cu grija d.e cu OKS 2610 / 2611 curatitor universal. Se va aplica un strat uniform de subtire de unsoare cu pensula, spaclu etc pe suprafetele functionale. Se vor evita surplusurile. Se vor respecta indicatiile producatorului de utilaj. Se vor stabili intervalul de relubrifiere si cantitatea necesara de lubrifiant corespunzator conditiilor de utilizare. Se va amesteca doar cu lubrifianti adecvati. Lagarele unse cu unsoare siliconica au voie sa fie solicitate numai pana la 1/3 a sarcinii admisibile a lagarului. Materialele plastice bazate pe silicon cum ar fi d.e. cauciuc siliconic pot fi atacate de catre unsoarea siliconica. Nu este permisa utilizarea unsorii siliconice in zone de alunecare sub influenta pura a oxigenului.

  Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

  Descarca aici fisa tehnica
 • Doresc oferta de pret sau detalii despre OKS 1110 - Unsoare siliconica universala

  Mesajul a fost trimis!
  Te vom contacta in cel mai scurt timp.
banner-campanie-sigma ×